Strakke hekwerken met glas en lamellen te Uden

Glazen-lamellen-balkonhekken-galerijhekken-schermen-aluminium-Uden-Cepu-Constructions.jpg
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
CEPU Constructions heeft voor het project Bitswijk in Uden vele aluminium balustrades ontwikkeld, geproduceerd en gemonteerd:
De hekken met glasvulling zijn geplaatst op balkons op twee verdiepingen en op het dakterras. Deze glashekken zijn opgebouwd uit aluminium stripbalusters met een aangelaste aluminium voetplaat. De glasregels zijn middels gelaste aluminium strippen aan de buitenzijde van de balusters bevestigd.
 
De tussenbalusters op het dakterras zijn vastgezet op aluminium voetpotten en de eindbalusters op balkons en dakterras zijn middels afstandsbussen tegen het metselwerk bevestigd.
 

Balkonhekken met lamellen

Ook voor de balkonhekken met lamellen vormen onze Syronorm-systeemprofielen de basis. Door dat wij deze profielen zelf ontwikkelen is vrijwel ieder ontwerp mogelijk.
 
De aluminium stripbalusters zijn middels een aangelaste voetplaat op prefab beton geplaatst. Tussen twee kokerprofielen zijn met een vloeilas de aluminium lamellen bevestigd. Deze vloeilas oogt niet alleen erg strak, maar is ook constructief zeer sterk en verminderd vuilaanhechting, wat de levensduur van de hekken verlengt.
 

Franse balkonhekken met lamellen

Op twee verdiepingen zijn onze Franse balkonhekken met lamellen bevestigd. Een aluminium kokerprofiel vormt de basis, gevuld met aluminium lamellen. Vlakke vloeilas bevestigd de lamellen aan de kokerprofielen.
 

Doorvalleuningen en trapleuningen

De doorvalleuningen bestaan uit een ronde aluminium buis, en zijn ontwikkeld in diverse maatvoeringen. De ronde trapleuningen zijn gemonteerd op een ronde, blank geanodiseerde drager.
 

Vide- en traphekken met lamellen

 De aluminium lamellen van de traphekken zijn gelast in een kader van aluminium kokerprofielen. Dit hekwerk is boven de trapboom geplaatst.
 

Poedercoaten

De hekwerken en leuningen zijn allen gepoedercoat in een RAL-kleur. Wij werken alleen met Qualicoat-gecertificeerde coaters, zo kunnen wij een constante hoogwaardige kwaliteit garanderen. Door de laag poedercoating worden de hekwerken beschermd tegen invloeden van buitenaf, wat de levensduur verlengt. 
 
Bekijk meer projecten
 
 
 
 
 
 
 
 
 Opdrachtgever

BAM Utiliteitsbouw regio Eindhoven

Locatie

Bitswijk
Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024