Trapleuning

Trapleuningen in grote appartementencomplexen, een kantoorgebouw of een school? Trapleuningen van CEPU in ieder gewenst ontwerp, passend binnen ieder pand. Omdat wij gebruik maken van aluminium, profiteert u altijd van een duurzame, onderhoudsarme en bovendien lichtgewicht oplossing.

Aluminium trapleuning, altijd maatwerk

Met een aluminium trapleuning van CEPU Constructions weet u zeker dat bewoners en gebruikers van gebouwen veilig gebruik kunnen maken van de trap. Maar een trapleuning is uiteraard meer dan dat: het bepaalt ook mede de uitstraling van het interieur van een pand. Daarom zorgen wij er graag voor dat de stijl van onze trapleuningen aansluit op de stijl van het gebouw. Wij maken gebruik van door in eigen huis ontwikkelde Syronorm-systeemprofielen, die het mogelijk maken vrijwel ieder gewenst ontwerp voor u te realiseren. Rond, rechthoekig, kokervormig of ovaal? Geen probleem voor CEPU.
 
Kleurrijk of in een rustige tint? Een trapleuning van CEPU Constructions vindt u in iedere gewenste stijl! Doordat wij elke aluminium trapleuning voorzien van een poedercoating, kunnen we onze trapleuningen leveren een groot aantal kleuren.
Wij adviseren u graag over onze producten, want niemand kent onze producten beter dan wijzelf!

Aluminium trapleuningen in vele soorten en maten

Welke vormen kiest u? CEPU Constructions adviseert u graag over de leuning die in uw situatie de meeste veiligheid biedt én het beste past binnen het interieur.
 

Professional in trapleuningen

Bij CEPU Constructions nemen we graag de verantwoordelijkheid voor ons werk. Daarom komen we alle maten van uw trapleuning(en) tijdens een bouwbezoek op locatie inmeten. Op die manier komen we niet voor onaangename verrassingen te staan en weten we zeker dat we u de kwaliteit, professionaliteit en veiligheid kunnen bieden die we beloven.
 
 
Leuningen aan hekwerk en muur
Trapleuning boven traphek
Speciaal product
Rechte enkelzijde stokleuningen
Unieke trapleuningen
Traphek met houten leuning
Leuningen boven traphek
Rechte, ronde leuningen
Trapleuning op leuninghouders
Staande trapleuning
Trapleuning met hoek
Trapleuningen op balusters
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Download hieronder onze bestekteksten voor trapleuningen: 

Wij bieden nog veel meer mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024