Werkwijze

Onze werkwijze is er volledig op gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt hier meer informatie lezen en wij lichten dit graag mondeling toe.
Zo komen wij de juiste maten inmeten tijdens een bouwbezoek Op deze manier bent u verzekerd van de juiste maatvoering, zonder dat u hiernaar om hoeft te kijken.
 
Al onze producten worden op maat voor u gemaakt. Deze producten worden opgebouwd uit onze zelf-ontwikkelde aluminium profielen. Wij kunnen dus vrijwel ieder ontwerp voor u produceren.
 
Standaard voorzien wij al onze producten van een laag poedercoating, welke de aluminium balustrades beschermt tegen invloeden van buitenaf.
 
Alle spijlen en lamellen lassen wij middels een vlakke vloeilas. Door deze gladde verbinding heeft het hekwerk een strakke uitstraling en krijgt vuil een verminderde kans zich te hechten. Minder vuilaanhechting verlengt ook de levensduur van de balustrades.
 
Om de veiligheid van onze producten te kunnen garanderen kunnen wij deze testen met onze eigen zandzakslingerproef-opstelling.
 
 
Bekijk onze producten
 
 
Bekijk onze referentieprojecten
 
 
 
 
 
Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024