Leuningen

CEPU Constructions biedt leuningen in ieder gewenst ontwerp. Door het gebruik van aluminium zijn de leuningen duurzaam, onderhoudsarm en licht van gewicht.
Leuning-borstwering-CEPU-Constructions.JPG

Leuning op borstwering

Doorvalleuning-CEPU-Constructions.JPG

Doorvalleuningen

 

Aluminium leuningen

Onze aluminium leuningen bieden in elke situatie veiligheid: veiligheid op een balkon door een leuning op borstwering, houvast voor ouderen, steun tijdens het traplopen en beveiliging voor grote ramen met doorvalleuningen.
 

Service van CEPU

Door te kiezen voor onze leuningen, kiest u ook voor onze uitgebreide en klantgerichte service. Ieder project meten wij zelf in op de bouwlocatie. Hierdoor ontlasten wij u en nemen wij de verantwoordelijkheid voor de maatvoering. Al onze producten voldoen aan de veiligheidseisen en kunnen getest worden met onze zandzakslinger-constructie.
 
Wij maken uitsluitend gebruik van aluminium, een duurzaam materiaal met vele voordelen. Alle producten van CEPU Constructions worden gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze, of een andere kleur op aanvraag.
 

Contact

En misschien wel onze beste service: wij staan altijd klaar om u te helpen en met u mee te denken. Neem contact op en één van onze gespecialiseerde medewerkers zal al uw vragen beantwoorden.
 
 
Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024