Muurleuning

Onze aluminium muurleuningen worden ontworpen en gerealiseerd aan de hand van uw wensen en eisen. Zo moet een muurleuning bijvoorbeeld prettig vastpakken. Een muurleuning biedt namelijk extra steun en houvast voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn.

Duurzame aluminium muurleuningen

Doordat we bij CEPU werken met aluminium, kunnen we u in meerdere opzichten een zeer duurzame oplossing bieden. Zo heeft aluminium een lange levensduur en worden onze muurleuningen daarnaast voorzien van een poedercoating, die de leuningen slijt- en krasvast maakt en de levensduur verlengt. Onze muurleuningen zijn bovendien onderhoudsarm. Door het lage gewicht van onze aluminium muurleuningen zijn deze bovendien eenvoudig te monteren en zorgen ze voor minder belasting voor monteurs en transporteurs.
 

Muurleuningen die passen in uw ontwerp

Met de flexibele Syronorm-systeemprofielen kunnen we u vele verschillende opties bieden in ontwerp van onze muurleuningen. Zowel in bestaande gebouwen, waar we de leuningen graag aanpassen aan de bestaande interieurstijl en de bestaande kleuren, als in nieuwe gebouwen. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn en bieden muurleuningen in iedere RAL-kleur. Muurleuningen worden bij CEPU namelijk standaard voorzien van een poedercoating.
 

Speciale technische eisen?

Uiteraard voldoen onze muurleuningen aan alle Europese veiligheidseisen. Heeft u speciale technische eisen? Wij maken uw muurleuning volledig op maat. Doordat we gebruik maken van profielen die we zelf hebben ontwikkeld, kunnen we u zeer flexibel van dienst zijn. Wij treden graag met u in gesprek om u een passende muurleuning te kunnen bieden.
 
Heeft u een vraag of opmerking, neem contact op.
 
 
Houten leuningen
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Download hieronder onze bestekteksten voor muurleuningen: 

Wij bieden nog veel meer mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024