Borstweringleuningen

Bij CEPU Constructions kunt u uitstekend terecht voor kwalitatieve aluminium borstweringleuningen. Deze leuningen worden ingezet als valbeveiliging op bijvoorbeeld balkons, galerijen en dakterrassen. CEPU biedt u een ruime keuze en veel mogelijkheden op het gebied van borstweringleuningen.

Voorhangende borstweringleuning

Naast opstaande borstweringleuningen (die letterlijk bovenop de borstwering bevestigd worden), biedt CEPU Constructions ook voorhangende borstweringleuningen. Deze worden aan de ‘binnenzijde’ van het balkon of de galerij bevestigd.
 
Heeft u andere specifieke technische wensen of juist wensen op het gebied van ontwerp? Wij denken graag met u mee!
 

Veilige borstweringleuningen

Een borstweringleuning wordt geplaatst om de veiligheid te waarborgen. Uiteraard staat veiligheid bij onze constructie, productie en montage centraal. Alle producten van CEPU voldoen standaard aan alle wettelijk verplichte veiligheidseisen.
 

Aluminium borstweringleuning

Bij CEPU Constructions werken we niet voor niets met hoogwaardig aluminium. Aluminium is lichtgewicht, duurzaam, onderhoudsarm en sterk. Doordat wij al onze aluminium leuningen poedercoaten, hebben de leuningen een langere levensduur, zijn ze slijtvast en bovendien verkrijgbaar in vele kleuren. Onze leuningen zijn duurzaam en goed voor mens en milieu. Onder andere doordat we meer leuningen kunnen vervoeren in één transport en omdat onze monteurs geen zware materialen hoeven te tillen.
 

Ontwerpvrijheid

CEPU Constructions werkt met door onszelf ontwikkelde Syronorm-profielen. Daardoor kunnen we u tal van mogelijkheden bieden, bijvoorbeeld als het gaat om ontwerp en andere details. Bovendien komen wij de maten tijdens een bouwbezoek zelf inmeten: hierdoor kunnen wij de verantwoordelijkheid voor de maatvoering voor honderd procent op ons nemen. Op die manier kunnen we de volledige verantwoordelijkheid nemen voor de maatvoering. Of het nu gaat om renovatie van enkele balkons of om een grootschalig nieuwbouwproject: CEPU Constructions biedt voor iedere opdracht een borstweringleuning op maat.
 
 
Leuningen op borstwering glas
Enkele en dubbele leuningen
Borstweringleuning op terras
Leuning met stripbaluster
Glazen borstweringleuningen
Leuningen voor balkons
Leuning voor gemetseld balkon
Borstweringleuning op galerij
Leuningen op woontoren
Subtiele borstweringleuningen
Glazen leuningen op borstwering
Leuningen met hoeken
Leuning op borstwering
Robuuste borstweringleuningen
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Download hieronder onze bestekteksten voor borstweringleuingen: 

Wij bieden nog veel meer mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024