Doorvalleuning

CEPU Constructions zorgt voor passende aluminium doorvalleuningen voor iedere situatie. Bijvoorbeeld voor grote raampartijen, vooral als deze risicovol zijn door hun lage positie. Met een doorvalleuning realiseert u het beste van twee werelden: een ruime glaspartij met veel lichtinval én een zo groot mogelijk uitzicht combineert u met een optimale veiligheid voor bewoners of gebruikers van een gebouw.

Leuningen in vele verschillende stijlen

Veiligheid en een mooi ontwerp gaan bij CEPU Constructions hand in hand. Daarom bieden wij u doorvalleuningen met vele verschillende mogelijkheden: een ronde, rechthoekige, kokervormige of ovale leuning? CEPU Constructions produceert alle aluminium leuningen in eigen huis en kan u op die manier altijd een passende oplossing bieden. Met onze Syronorm-systeemprofielen bieden wij u vele ontwerp- en detailopties. Doordat wij onze aluminium leuningen standaard voorzien van een poedercoating, kunnen wij uw doorvalleuning in iedere gewenste RAL-kleur leveren.
 

Veilige doorvalleuningen

Onze doorvalleuningen voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen. Daarnaast kunt u bij CEPU Constructions rekenen op een professionele werkwijze. Zo meten wij maten altijd op locatie in. Doordat wij elke doorval leuning zelf inmeten, kunnen wij ons volledig verantwoordelijk stellen voor de maatvoering. We houden ons aan afspraken en doen er samen met u alles aan om uw planningsdoelen te halen.
 

Duurzame doorvalleuningen

Wij maken alleen gebruik van het materiaal aluminium. Daardoor kunnen we u duurzame en onderhoudsarme doorval leuningen leveren, die bovendien eenvoudig te monteren zijn. Doordat aluminium een zeer licht materiaal is, wordt het werk voor monteurs, transporteurs én milieu minder belastend dan het werken met andere materialen.
 
 
Doorvalleuningen
Doorvalleuning en Frans balkon
Donkere doorvalleuningen
Subtiele doorvalleuningen
Doorvalleuning voor ruit
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Download hieronder onze bestekteksten voor doorvalleuningen: 

Wij bieden nog veel meer mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024