Frans balkonhek met lamellen

CEPU biedt esthetische Franse balkonhekken met lamellen van hoogwaardige kwaliteit. De lamellen zorgen voor een open beeld en hinderen de lichtinval niet.

Frans balkonhek met lamellen

De Franse balkonhekken hebben platte aluminium lamellen met vierkante hoeken. De lamellen worden gelast met een vloeilas. Dit zorgt voor een sterke constructie, zonder dat het vuil zich aan de lasnaad hecht. Wilt u hier meer over weten? We hebben de kenmerken en voordelen voor u op een rij gezet. U kunt ook contact met ons opnemen, dan leggen wij het u persoonlijk uit.
 
Het is mogelijk om beugels te leveren, waarmee de Franse balkonhekken vooraf vastgemaakt kunnen worden aan het binnenspouwblad. Op deze manier hoeft het balkonhek niet aan het metselwerk of de pui bevestigd te worden.
Dient het balkonhek aan een houten pui bevestigd te worden? Dan kunnen we vooraf de bevestigingspunten aangeven.
 

Franse balkonhekken met vele verschillende opties

Net als de spijlen worden de lamellen met een vlakke vloeilas bevestigd aan de boven- en onderzijde van het Franse balkonhek. Zowel op technisch gebied als op ontwerpgebied bieden de Franse balkonhekken met lamellen vele verschillende opties. Wij bespreken de details graag met u!
 

Lamellenhekken en naar uw wens

Voor welke variant u ook kiest, u heeft altijd een ruime keuze in afwerking van de Franse balkonhekken. Doordat wij gebruik maken van onze eigen Syronorm-systeemprofielen, kunnen we een groot aantal ontwerp- en detailopties bieden. Wij geven u hierin bovendien graag een goed advies. Waar gaat u de Franse balkonhekken plaatsen? Met welke technische randvoorwaarden dienen we rekening te houden? Waar gaat uw voorkeur naar uit wat betreft ontwerp? Wij ontwikkelen onze spijlhekken en lamelhekken graag op basis van uw wensen.
 

Poedercoaten van Franse balkonhekken

Ons aluminium balkonhekwerk wordt standaard afgewerkt met een beschermende poedercoating, zo ook onze Franse balkonhekken. Daardoor zijn de hekken leverbaar in vele kleuren, vraag ons naar het actuele assortiment.
 
Waarom u voor CEPU kiest? Omdat wij een betrouwbare en fijne samenwerkingspartner zijn met vele voordelen!
 
Heeft u andere wensen, wilt u meer weten of een offerte op maat? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer.
 
 
Wit gepoadercoat hekwerk
Rustige Franse balkonhekken
Franse hekken met leuning
Vele hekwerken app.complex
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Bestekteksten voor Franse balkonhekken met lamellen kunt u per mail of telefoon bij ons opvragen. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024