Franse balkonhekken

CEPU is een deskundige leverancier van aluminium Franse balkonhekken. Veilige, esthetische en duurzame balustrades zijn voor ons vanzelfsprekend.
Frans-balkonhek-glas-aluminium-CEPU-Constructions.JPG

Frans balkonhek met glas

Frans-balkonhek-spijlen-aluminium-CEPU-Constructions.jpg

Frans balkonhek met spijlen

Franse-balkonhekken-lamellen-aluminium-CEPU-Constructions.jpg

Frans balkonhek met lamellen

Frans-balkonhek-geperforeerde-plaat-aluminium-Cepu-Constructions.JPG

Frans balkonhek met geperforeerde plaat

 

Optimale veiligheid met Franse balkonhekken van CEPU

Met onze eigen opstelling voor de zandzakslingerproef kunnen wij alle producten testen op stevigheid en veiligheid. Op deze manier kunnen we garanderen dat onze producten volledig voldoen aan alle veiligheidseisen.
 

Volledige ontwerpvrijheid

Of u nu kiest voor een Frans balkonhek met glasvulling, spijlen, lamellen of geperforeerde plaat, bij CEPU heeft u altijd volledige ontwerpvrijheid. Door ons eigen profielensysteem, Syronorm, is elk ontwerp mogelijk. Onze producten worden standaard voorzien van een poedercoating, in de kleur van uw keuze.
 

Meer informatie?

U kunt hierboven kiezen voor één van de uitvoeringen. U wordt dan doorverwezen naar een totaaloverzicht met alle informatie, foto’s, productspecificaties, referentieprojecten en meer.
 
Heeft u een uniek ontwerp? Of nog geen ontwerp en wilt u graag advies? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u voorzien van advies en de mogelijkheden met u bespreken.
 
 
Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024