Frans balkonhek met glas

Met Franse balkonhekken openen bewoners veilig hun balkondeuren. Is het hier geen weer voor? Door de glazen balkonhekken blijft het mooie uitzicht behouden.

Aluminium Frans balkonhek

Onze Franse balkonhekken met glas zijn gemaakt van aluminium profielen, waarin een glasplaat geplaatst wordt. Aluminium is een materiaal dat niet alleen zeer sterk, robuust en duurzaam is, maar ook nog eens zeer licht. Op die manier heeft u alle voordelen van een krachtig materiaal, terwijl monteurs en vakmensen op de bouw de balkonhekken gemakkelijker kunnen plaatsen.
 

Uitgebreid getest

Ieder Frans balkonhek van glas is uitgebreid beproeft en voldoet aan alle veiligheidsnormen. In onze werkplaats beschikken wij over een eigen zandzakslingerproef, zodat wij al onze balustrades zelf uitgebreid kunnen testen. De Franse balkonhekken met glas voldoen uiteraard aan alle wettelijk verplichte veiligheidseisen. Dit zorgt ervoor dat de veiligheid van bewoners altijd optimaal gewaarborgd is.
 

Frans balkonhek met verschillende soorten glas

Een Frans balkonhek is een opvallend onderdeel aan de gevel van een pand. Daarom biedt CEPU Constructions keuze uit onder andere volledig transparant glas, gekleurd glas, glas met kleurenfolie of bedrukt glas. Wij stemmen onze producten graag af op de wensen van de bouwkundige, architect of bewoners.
 

Altijd een Frans balkonhek op maat

Bij CEPU Constructions maken we altijd een afspraak op de bouw, waarbij we alle maten inmeten. We nemen dan ook de volledige verantwoordelijkheid als het gaat om de maatvoering. Maar ook wat betreft het ontwerp, geven we u graag een goed advies. Onze eigen Syronorm systeemprofielen zorgen ervoor, dat wij een groot aantal ontwerp- en detailopties kunnen bieden als het gaat om een Frans balkonhek met glas. Ook het feit dat wij het aluminium in onze Franse balkonhekken kunnen laten poedercoaten in vele kleuren draagt bij aan het maatwerk dat wij kunnen leveren.
 
Heeft u een vraag of wensen, laat het ons weten. Wij staan klaar om u te helpen. Ook voor een offerte op maat kunt u altijd bij ons terecht.
 
 
Transformatie van klooster
Glaswerk voor gehele woontoren
Glazen Franse balkonhekken
Franse balkonhekken
Subtiele Franse balkonhekken
Glazen Franse balkonhekken
Hekwerken met balusters
Franse balkons tussen regels
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Bestekteksten voor Franse balkonhekken met glas kunt u per mail of telefoon bij ons opvragen. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024