Frans balkonhek met spijlen

Franse balkonhekken met spijlen met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding! Onze spijlenhekken zijn gemaakt van robuust, lichtgewicht en duurzaam aluminium en bieden daarmee vele voordelen. Ook het feit dat de Franse balkonhekken met spijlen veel lucht en licht doorlaten, maakt deze hekken tot populaire doorvalhekken.

Frans spijlenhek naar uw wens

Voor welke variant u ook kiest, u heeft altijd een ruime keuze in afwerking van de Franse balkonhekken. Doordat wij gebruik maken van onze eigen Syronorm-systeemprofielen, kunnen we een groot aantal ontwerp- en detailopties bieden. Ook de vorm van de spijlen kunt u kiezen, bijvoorbeeld ronde, vierkante of rechthoekige spijlen zijn mogelijk bij ons!
 
Afhankelijk van uw wensen en eisen, en uiteraard binnen de geldende veiligheidsnormen, plaatsen we de spijlen dichter of verder van elkaar. Ook de exacte vorm en uitstraling van de spijlen kunnen we afstemmen op uw wensen.
 

CEPU als partner

Bovendien adviseren we u graag. Waar gaat u de Franse balkonhekken plaatsen? Met welke technische randvoorwaarden dienen we rekening te houden? Waar gaat uw voorkeur naar uit wat betreft het ontwerp? Door ons vroeg in het proces te betrekken kunnen we, samen met u, een zo goed mogelijk hekwerk ontwikkelen.
 

Minder vuilhechting door perfecte las

De spijlen worden met een vlakke vloeilas bevestigd aan de boven- en onderzijde van het Franse balkonhek. Door de gladde vloeilas hecht vuil minder snel aan het hekwerk en heeft het balkonhek een strakke uitstraling.
 

De kwaliteit van CEPU Constructions

CEPU Constructions' kwaliteit vertaalt zich in een aantal belangrijke voordelen. Zo meten wij alle maten in tijdens een bouwbezoek zodat wijzelf verantwoordelijk zijn voor de maatvoering. Ook de veiligheid van onze Franse balustrades kunnen wij optimaal waarborgen. Wij beschikken immers over een eigen opstelling voor de zandzakslingerproef, waarmee we onze Franse balkonhekken uitvoerig testen. Onze Franse balkonhekken voldoen gegarandeerd aan alle wettelijk verplichte veiligheidseisen. Al onze aluminium balkonhekken zijn bovendien lichtgewicht. Het resultaat: eenvoudiger en goedkoper transporteren en minder belasting voor monteurs.
 
Heeft u andere wensen, wilt u meer weten of een offerte op maat? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer.
 
 
Hekwerken rondom binnentuin
Frans balkon en galerij hekken
Opvallende Franse balkonhekken
Spijlen en glazen hekken
Hekwerken voor app.complex
Balkonhek met handregel
Hekwerken & doorvalleuningen
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Bestekteksten voor Franse balkonhekken met spijlen kunt u per mail of telefoon bij ons opvragen. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024