Balkonhek met lamellen

Een mooi gebouw met de aluminium lamellenhekken van CEPU. Het bouwproces verloopt soepel door onze servicegerichte werkwijze. Daar kunt u mee bouwen.

Aluminium lamellenhekken

Onze balkonhekken met lamellen bestaan uit aluminium lamellen, die aan weerszijden tussen het hekwerk zijn bevestigd. Als klant van CEPU Constructions heeft u de vrijheid zelf te bepalen hoe breed de lamellen dienen te zijn en hoe ver deze van elkaar geplaatst dienen te worden.
 

Lamelhekken met vlakke vloeilas

Met een vlakke vloeilas worden de lamellen gelast aan de balusters. Dit geeft een strak beeld en een moderne uitstraling. De gladde vloeilas is daarnaast constructief zeer sterk. Tot slot hecht er minder vuil aan deze gladde las waardoor het lamellenhek onderhoudsarm is en een lange levensduur heeft.
 

Veiligheid is onze prioriteit

De ruimte tussen de lamellen dient uiteraard wel binnen de hiervoor staande eisen te vallen. Om de veiligheid van de lamelhekken te waarborgen hebben wij een zandzakslingerproef-opstelling in onze werkplaats. De zandzak simuleert dat er een persoon tegen het hekwerk valt, waardoor getoetst wordt of het hekwerk sterk genoeg is.
 
 
Strakke hekwerken
Gebogen lamellenhekken
Diverse balkonhekken te Arnhem
Getordeerde lamellen
Geheel app.complex te Hengelo
Met geïntegreerde balusters
Grote, vrije balkons
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Bestekteksten voor balkonhekken met lamellen kunt u per mail of telefoon bij ons opvragen. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024