Traphek met lamellen

Zoekt u onderhoudsarme en duurzame traphekken met lamellen? Door ons maatwerk passen de lamellenhekken van CEPU altijd in uw ontwerp!

Vlakke vloeilas

Al onze lamellenhekken worden gelast met een vlakke vloeilas. De belangrijkste voordelen zijn:
1. Constructief gezien een zeer sterke constructie
2. Minder vuil hecht zich tussen de lamellen
3. Strakke uitstraling
Bekijk meer voordelen van vlakke vloeilas of neem contact op met onze gespecialiseerde collega’s, zij vertellen u graag meer.
 

Aluminium lamellenhekken beter dan staal

Een lamellenhek is een hekwerk waarin veel kilogrammen materiaal worden gebruikt. De voordelen van aluminium zijn dan nog belangrijker: aluminium is namelijk licht van gewicht. De monteurs worden minder zwaar belast en de uitstoot bij transport is lager dan bij een stalen lamellenhek! Bovendien is aluminium duurzaam.
 

Traphekken voor binnen en buiten

Zowel binnen als buiten zijn onze hekwerken uitstekend toepasbaar. De poedercoating zorgt voor een bescherming van het traphek en verlengt de levensduur. Dit heeft bovendien nog een voordeel: het traphek is verkrijgbaar in vele kleuren. Daardoor kunt u altijd een kleur kiezen die past bij het ontwerp.
 

Gewaarborgde veiligheid

Onze traphekken kunnen we voortdurend testen met onze zandzakslingerproef-opstelling. Deze eigen opstelling, in onze werkplaats, garandeert u de veiligheid van de balustrades.
 

Voor ieder ontwerp een passend traphek

Heeft u al een ontwerp? Doordat wij alles op maat maken, kunnen we altijd een traphek ontwikkelen dat overeenkomt met uw ontwerp.
 
Heeft u nog geen ontwerp? Onze gespecialiseerde en ervaren vakmensen denken graag met u mee over de mogelijkheden. Regelmatig ontwerpen wij zelf hekwerken, desgewenst in samenwerking met de architect.
 
Wij denken graag met u mee over het ontwerp van de traphekken! Door CEPU vroeg in het ontwerpproces te benaderen, kunnen we u zo goed mogelijk voorzien van advies en informatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.
 
 
Traphek met brede lamellen
Traphekken met leuningen
Spijlenhekken en trapleuningen
Diverse lamellenhekken
Lamellenhekwerken voor trap
Traphekken boven winkelplein
Exact passende lamellenhekken
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Bestekteksten voor traphekken met lamellen kunt u per mail of telefoon bij ons opvragen. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024