Galerijhekken

De galerijhekken van CEPU Constructions zijn allemaal maatwerk-producten, waardoor u vrijwel volledige keuzevrijheid heeft. Uw tevredenheid is ons streven.
Aluminium-galerijhekken-videhek-glas-aluminium-CEPU-Constructions.jpg

Galerijhek met glas

galerijhekken-aluminium-videhekken-galerijhek-CEPU-Constructions.jpg

Galerijhek met spijlen

Galerijhek-aluminium-videhekken-lamellen-CEPU-Constructions.JPG

Galerijhek met lamellen

Aluminium-videhek-aluminium-galerijhek-geperforeerde-plaat-Cepu-Constructions.JPG

Galerijhek met geperforeerde plaat

 

Aluminium videhek

Wij bieden vier uitvoeringen galerijhekken. Kies hierboven voor de uitvoering waar u naar op zoek bent. U vindt daarna meer informatie over de producten, de mogelijke toepassingen, foto’s, referentieprojecten en meer.
 
Door de foto’s en referentieprojecten geven wij u een indruk van de ontelbare mogelijkheden van onze producten. Een standaard product hebben wij niet in ons assortiment, ieder product is uniek. Hierdoor heeft u vrijwel volledige ontwerpvrijheid. Staat uw idee hier niet bij? Neem contact met ons op, we bespreken samen de mogelijkheden van uw ontwerp en voorzien u van advies.
 

Service van CEPU

Als u voor onze aluminium videhekken kiest, ontvangt u ook onze uitgebreide en klantgerichte service. Ieder project meten wij zelf in op de bouwlocatie. Hierdoor ontlasten wij u en nemen wij verantwoordelijkheid voor de maatvoering. Al onze producten voldoen aan de veiligheidseisen en kunnen getest worden met onze zandzakslinger-constructie.
 
De spijlen en lamellen worden aan het hekwerk gelast met een vlakke vloeilas. Deze unieke las staat garant voor een zeer sterke constructie, een strakke uitstraling en minder ophoping van vuil dan bij andere lasvormen.
 
Tot slot maken wij uitsluitend gebruik van aluminium, een duurzaam materiaal met vele voordelen. Alle producten worden gepoedercoat in een kleur naar keuze. U kunt altijd kiezen uit alle RAL-kleuren en andere kleuren op aanvraag.
 

Contact

En misschien wel onze beste service: wij staan altijd klaar om u te helpen en met u mee te denken. Neem contact op en onze gespecialiseerde medewerkers beantwoorden al uw vragen.
 
 
Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024