Galerijhek met spijlen

Onze spijlenhekken zijn bijzonder krachtig en robuust en worden gelast met vloeilas, een zeer sterke constructie. Dit verminderd vuilophoping op de balustrades.

Aluminium spijlenhekken

De spijlen worden op de gewenste afstand van elkaar aan het hekwerk bevestigd. Architect, aannemer of bewoners zijn vrij om de afstand tussen de spijlen te bepalen, uiteraard binnen de veiligheidsnormen. Naast ronde spijlen kunt u bij CEPU ook kiezen voor vierkante en rechthoekige spijlen of een andere vorm naar keuze. Doordat wij al onze producten standaard poedercoaten is de kleurkeuze ook aan u. Lees hier meer voordelen van poedercoaten.
 
Heeft u een speciaal ontwerp? We adviseren u graag over de mogelijkheden! Neem contact met ons op. U kunt ook uw gegevens achterlaten in het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
 

Aluminium galerijhekken met vlakke vloeilas

Bijzonder aan onze aluminium balustrades is het feit dat wij onze spijlenhekken altijd lassen met een vlakke vloeilas. Dat is niet alleen constructief gezien de sterkste bevestiging, het zorgt ook voor een zeer strakke en moderne uitstraling. De galerijhekken met vloeilas worden op lange termijn minder vuil dan hekken die op een andere manier gelast zijn.
 

Duurzame galerijhekken van CEPU

Aluminium is onderhoudsarm en heeft een lange levensduur. Doordat al onze producten standaard gepoedercoat worden, zijn deze extra beschermd. Ook dit draagt bij aan de lange levensduur.
 
Heeft u al een galerijhek ontworpen? Of heeft u alleen nog een idee in uw hoofd? Bij CEPU is vrijwel alles mogelijk. Kunnen wij u adviseren over onze materialen, constructies of toepassingen? Neem vrijblijvend contact op.
 
 
Galerijhekken spijlen
Galerijhekken en balkonhekken
Videhekken spijlen 27 appartementen
Galerij- en traphekken met spijlen
Spijlenhekken en spiltrap
Galerij langs appartementen
Binnen, meerdere verdiepingen
Spijlenhek afgewisseld met glas
Galerij- en balkonhekken
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Bestekteksten voor galerijhekken met spijlen kunt u per mail of telefoon bij ons opvragen. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024