Galerijhek met lamellen

Onze lamellenhekken zijn bijzonder krachtig en robuust en worden gelast met onze vlakke vloeilas. Wij garanderen u hekwerken van hoge kwaliteit!

Aluminium videhekken met lamellen

Onze lamelhekken bestaan uit aluminium lamellen, die aan weerszijden tussen het hek bevestigd worden. Als klant van CEPU Constructions heeft u de vrijheid zelf te bepalen hoe breed de lamellen dienen te zijn en hoe ver deze van elkaar geplaatst dienen te worden. Uiteraard binnen de veiligheidsrichtlijnen die hiervoor staan.
 

Aluminium balustrades met vlakke vloeilas

Onze aluminium galerijhekken met lamellen zijn bijzonder. Waarom? Omdat wij de lamellen altijd lassen met een vlakke vloeilas. Dit is constructief gezien zeer sterk, en optisch gezien zeer fraai. Het hekwerk krijgt een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast worden onze balkonhekken met een constructie van vlakke vloeilas minder snel vuil dan balkonhekken die op een andere manier gelast zijn.
 

Lamellenhekken naar wens

De lamellenhekken van CEPU Constructions zijn voorzien van door ons zelf ontwikkelde Syronorm-systeemprofielen. Met deze flexibel inzetbare profielen kunnen wij u vele verschillende opties bieden als het gaat om bijvoorbeeld het ontwerp van balustrades en de details. Onze galerijhekken met lamellen worden voorzien van een poedercoating, waardoor deze verkrijgbaar zijn in vele kleuren. Bovendien zorgt deze poedercoating ervoor dat onze constructies beschermd zijn tegen corrosie, slag- en slijtvast zijn en een lange levensduur hebben.
 

Veilige aluminium balkon- en galerijhekken

Bij alle balustrades die CEPU Constructions ontwikkelt, staat veiligheid voorop. Door onze eigen zandzakslingerproef-opstelling kunnen wij voortdurend de constructies van onze producten testen. Zo voldoen we aan alle wettelijk verplichte veiligheidseisen en kunnen wij de veiligheid van bewoners altijd waarborgen.
 

Vraag ons om advies

Wij hebben geen standaard producten, al onze producten zijn maatwerk. We adviseren u graag hierover, bespreek vrijblijvend alle mogelijkheden met ons. Ook vroeg in het ontwerp proces staan wij al voor u klaar, wij zijn immers de specialist van onze producten.
 
 
Strakke lamellenhekken
Galerij-, balkon- en traphekken
Lamellenhekken boven winkels
Stevig en robuust galerijhek
Lange galerijbalustrade
Lamellengalerij en glasbalkons
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Bestekteksten voor galerijhekken met lamellen kunt u per mail of telefoon bij ons opvragen. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024