Enkele privacyschermen

Privacyschermen van CEPU zijn er in vele soorten en maten. De overeenkomsten van alle schermen: kwalitatieve, duurzame schermen met een uitstekende service.

Terrasschermen, balkonschermen en windschermen

Of u nu behoefte heeft aan een terrasscherm, een balkonscherm, een scherm voor het dakterras of een windscherm in de tuin: CEPU Constructions kan u altijd van dienst zijn. Naast enkele privacyschermen bieden wij ook privacyschermen als wand.
 

Niet beperkt door standaardmodellen

Wij ontwikkelen onze Syronorm-systeemprofielen in eigen huis. Ieder ontwerp is hierdoor mogelijk. Een privacyscherm met ronding, een vierkant scherm of een scherm bestaand uit meerdere vlakken… CEPU Constructions biedt u altijd een oplossing die past bij uw wensen!
 
Doordat wij de profielen zelf ontwikkelen, kunnen wij u ook uitstekend adviseren. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.
 

Privacyscherm met glas of kunststof

De vulling van de privéschermen bepaalt ook een groot gedeelte van de uitstraling én functie van het scherm. Bent u op zoek naar een transparant scherm voor een ruimtelijk effect of juist een privacyscherm met mat glas of bedrukt glas voor een optimale waarborging van de privacy?
 
Het aluminium frame wordt bovendien voorzien van een poedercoating. Hierdoor kunnen wij uw privacyscherm in ieder geval in alle RAL-kleuren leveren, overige kleuren kunnen op aanvraag.
 

Duurzaam privacyscherm

Voor welke opties u ook kiest, bij CEPU heeft u altijd een duurzaam aluminium privacyscherm. Aluminium is een lichtgewicht materiaal, met een lange levensduur. Het lage gewicht zorgt ervoor dat transport en montage minder belastend zijn voor mens en milieu. Bovendien roest aluminium niet en vergt het weinig onderhoud. Daarmee is aluminium een zeer aantrekkelijke oplossing voor uw schermen.
 
Meer weten? Bekijk de voordelen van aluminium
 
 
Strakke privacyschermen
Privacyscherm op balkon
48 schermen vervangen
Glas met opale folie
Schermen voor galerijhekken
Renovatie app.complex balkons
Terrasschermen matglas
Privacyschermen melkwit glas
Balkonschermen met matglas
Smalle privéschermen
Scherm tussen muur en pilaar
Schermen deels halfhoog
Matglazen privacyschermen
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Download hieronder onze bestekteksten voor enkele privacyschermen met: 

Wij bieden nog veel meer mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024