Privacyschermen

CEPU biedt u ruime keuze uit duurzame en kwalitatieve privacyschermen, variƫrend van terrasschermen en balkonschermen tot windschermen.
Privacyscherm-balkon-aluminium-CEPU-Constructions.jpg

Enkele privacyschermen

Privacyscherm-wand-privacywand-aluminium-glas-CEPU-Constructions.JPG

Privacyschermen geplaatst als wand

 

Uitstekende service!

Kiest u voor CEPU, dan kiest u voor kwalitatieve producten en een uitstekende service. Wij doen er alles aan om u zo goed, (voor)spoedig en prettig mogelijk te helpen!
 
Wij komen ieder product inmeten op de bouwlocatie. Dit doen wij om u te ontzorgen, maar ook om volledige verantwoordelijkheid te nemen over de maatvoering. Deze verantwoordelijkheid nemen we ook graag op het gebied van veiligheid: onze producten voldoen standaard aan alle veiligheidseisen. Door onze eigen opstelling voor de zandzakslinger-proef kunnen wij u deze veiligheid ook garanderen.
 
Doordat wij werken met onze eigen Syronorm-systeemprofielen is vrijwel elk ontwerp mogelijk. Wij hebben uiteraard veel kennis over onze profielen en bijbehorende mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren over uw ontwerp en eventuele alternatieven.
 

CEPU is koploper in aluminium balustrades

Het werken met aluminium is een bewuste keuze, aluminium is namelijk een zeer duurzaam materiaal. Het is daarnaast een lichtgewicht materiaal, dit zorgt voor een lagere uitstoot bij vervoer en minder belasting van onze monteurs. Ook is aluminium bestand tegen corrosie. Alle voordelen van aluminium zorgen ervoor dat aluminium een lange levensduur heeft, en dat terwijl het onderhoudsarm is.
 
Onze producten worden standaard voorzien van een poedercoating. Hiervoor kunt u kiezen uit zeer veel kleuren. Neem contact met ons op, zodat wij u hier meer over kunnen vertellen.
 

Veelzijdige privacyschermen

Onze privacyschermen kunnen zeer divers in worden gezet. Zo kunnen zij dienen als afscheiding tussen balkons of terrassen in een appartementencomplex. Ook zijn ze goed in te zetten als windscherm. Wil je een grotere afscheiding maken? Ook dat kan! Onze privacyschermen zijn aan elkaar te bevestigen, waardoor een zogenaamde privacywand ontstaat.
Dit zijn slechts een aantal voorbeelden, onze schermen hebben een scala aan mogelijkheden.
 

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij staan klaar om u te helpen. Leg uw vraag, idee of ontwerp aan ons voor en wij voorzien u van een passend advies. Bel of mail ons nu, of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
 
 
Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024