Balustrades voor luxe appartementen te Cadzand Bad

Glazen-balkonhekken-balkonbalustrades-traphekken-uitzicht-zee-kwaliteit-strak-Cadzand-Bad-Cepu-Constructions.jpg
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
CEPU Constructions heeft balustrades geleverd voor dit schitterende appartementencomplex aan zee. De luxe appartementen met uitzicht op zee zijn voorzien van glazen balkonhekken en privacyschermen. Daarnaast heeft CEPU traphekken en een deurluifel boven de goederenlift geleverd.
 
Het exclusieve wooncomplex aan de Nederlandse kust, het Badhuis genaamd, bestaat uit 31 hoogwaardige woningen en 3 penthouses. Deze zijn allemaal uniek, geen enkele vorm en oppervlakte is gelijk. Het gebouw ligt in de duinen en men kan direct het strand oplopen.  
 
De woningen zijn zo ingedeeld dat men optimaal kan genieten van het prachtige uitzicht over zee, duinen en polders. Buitenverblijven zijn er in de vorm van ruime balkons en (dak)terrassen. De balkonhekwerken van Cepu zijn slank en subtiel waardoor men optimaal kan genieten van het uitzicht. 
 
Het Badhuis, dat is geïnspireerd op de Normandische stijl, is één van de hoogtepunten in architectuur, locatie en concept van geheel Cadzand. De aannemer en architect hebben bewust gekozen om uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardige materialen en bouwmethoden. Hier sluit de kwaliteit van onze producten en service naadloos op aan.Opdrachtgever

Fraanje

Locatie

Cadzand Bad

Uitvoeringsperiode

2017-2018
Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024