Traphek met glas

Esthetische traphekken met volledige keuzevrijheid in profielen en glasvulling: de glazen traphekken van CEPU voldoen gegarandeerd aan uw wensen!

Glazen traphek

Onze glazen traphek zijn verkrijgbaar in een talrijk aantal varianten. Zo kunt u kiezen voor traphekken gevuld met:
• Transparant glas
• Gekleurd glas
• Glas bedrukt met zeefdruk
• Glas met kleurenfolie
 

Ontspannen bouwen dankzij CEPU Constructions

Niet alleen onze producten zijn van hoge kwaliteit, onze service ook! Wist u dat wij alle producten voor u inmeten op de bouwlocatie? Hierdoor kunnen wij verantwoordelijkheid nemen voor de maatvoering. De veiligheid van onze hekwerken waarborgen we door een zandzakslingerproef, waarvoor wij onze eigen opstelling hebben. Meer informatie over onze services kun je op onze website lezen, maar je kunt ons het ook vrijblijvend vragen.
 

Syronorm-systeemprofielen

CEPU Constructions heeft zelf profielen ontwikkeld, de Syronorm-systeemprofielen. Hierdoor bieden wij u alle keuzevrijheid in ontwerp en detaillering. Ronde vormen, rechte hoeken, een strakke of juist elegante uitstraling... Wij zoeken naar een geschikte oplossing bij uw wensen! En omdat wij voor al onze aluminium traphekken gebruikmaken van een poedercoating, kunnen wij uw traphek in heel veel kleuren leveren. U kunt in ieder geval kiezen uit alle RAL-kleuren, vraag ons naar de mogelijkheden voor andere kleuren.
 

Aluminium traphek

Voor al onze traphekken wordt gebruik gemaakt van aluminium. Aluminium heeft vele voordelen: het is sterk, duurzaam en het roest niet. Aluminium heeft een lange levensduur. Door de poedercoating wordt die levensduur nog verlengd. Daarnaast is aluminium een zeer licht materiaal. Dat is niet alleen prettig voor de monteurs die het traphek gaan monteren, de transportkosten zijn ook lager en het transport is minder milieuvervuilend.
 
Staat uw wens hier niet bij? Neem contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden met u!
 
 
Traphekken en videhekken
Renovatie kantoorpand
Glazen traphekken
Traphekken matglas
Binnen en buiten Glashekken
Speciale traphekken
Traphekken met leuning
Glazen traphekken buiten
Traphekken en leuningen
Traphekken met handregel
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Bestekteksten voor traphekken met glas kunt u per mail of telefoon bij ons opvragen. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024