Glasbalustrades

Een glasbalustrade is één van de specialiteiten van CEPU Constructions. Deze elegante hekwerken bestaan uit aluminium onderprofielen waarin het glas wordt geklemd, met aan de bovenzijde een leuning (rond of vierkant).

Aluminium glasbalustrades

Een glasbalustrade is een constructie waarbij de glasplaat onder in glasprofielen wordt geklemd. Glasbalustrades hebben geen balusters en het glas wordt geklemd in een basisprofiel aan de onderzijde van de glasplaat, met aan de bovenzijde een optionele leuning.
 
De glasplaat van een glasbalustrade is altijd dikker dan van de andere hekwerken van CEPU Constructions. Meestal maken wij bij glasbalustrades gebruik van twee glaspanelen van 8 mm gelaagd/gehard glas met vier stuks PVB-folie ertussen, ofwel kort gezegd gelaagd glas 8.8.4. 
Dit is ongeveer dubbel zo dik als bijvoorbeeld het glas van een glazen balkonhek met balusters.
 
De profielen kunnen geanodiseerd of gemoffeld worden. De leuningen van glasbalustrades zijn vaak uitgevoerd in RVS, daarbij is anodiseren of moffelen niet nodig.
 

Volledige transparantie

Glazen balustrades zijn haast onzichtbaar door de volledige transparantie. De glasplaat wordt bevestigd met subtiele glasprofielen. Hierdoor zijn glasbalustrades een esthetische oplossing.
 
De glasbalustrades kunnen overal in een pand geplaatst worden, als galerijhek, traphek of balkonhek. Bij een balkon en Frans balkon wordt het gezichtsveld niet gehinderd en heeft men een open uitzicht. Maar ook als de glasbalustrade binnen wordt toegepast, komt deze volledig tot zijn recht. Het geeft de ruimte een moderne en strakke uitstraling.
 

Bestekteksten

We hebben een aantal standaard bestekteksten, deze kunt u bij ons opvragen. Heeft u specifieke wensen? Dat is bij CEPU Constructions geen enkel probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
Glasbalustrades aan zee
Glasbalustrades met uniek profiel
Balustrades rondom terras
Renovatie kantoorpand
Balkon voor woonhuis te Vught
Glazen balustrades
Rondom luxe woonhuis
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Bestekteksten voor glasbalustrades kunt u per mail of telefoon bij ons opvragen. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024