Traphek met spijlen

Op zoek naar een duurzaam, ijzersterk en onderhoudsarm spijlenhek? Kies voor aluminium traphekken van CEPU! Wij stemmen de traphekken geheel af op uw wensen!

Onderhoudsarm hekwerk

Al onze traphekken met spijlen en lamellen worden gelast met een vlakke vloeilas. Dit is constructief gezien een zeer sterke constructie, die daarnaast zorgt voor een bijzonder strakke uitstraling en minder vuil tussen de spijlen.
 

Veilige traphekken

Veiligheid staat uiteraard voorop als het gaat om traphekken. Onze traphekken kunnen getest worden in onze eigen werkplaats met onze opstelling voor de zandzakslingerproef. Op die manier kunnen wij uw veiligheid altijd waarborgen.
 

Aluminium: het ideale materiaal

Aluminium is zeer licht, waardoor mens en milieu minder belast worden tijdens bijvoorbeeld vervoer en montage. Met een aluminium spijlenhek plaatst u bovendien een onderhoudsarm, sterk, robuust en roestvrij traphek, met een lange levensduur.
 

Traphekken voor binnen en buiten

Onze aluminium spijlenhekken zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Door de poedercoating die wij standaard op onze traphekken aanbrengen, wordt de levensduur van het aluminium traphek verlengd.
 

Hekwerk in vele kleuren

Onze hekwerken zijn standaard leverbaar in elke RAL-kleur, andere kleuren zijn op aanvraag ook mogelijk. Wij voorzien onze producten namelijk standaard van een poedercoating, dit zorgt ervoor dat de traphekken onderhoudsarm zijn. 
 

Voor ieder ontwerp een passend traphek

Een traphek moet in alle opzichten passen bij de trap waar deze bij hoort. Dat geldt natuurlijk op het gebied van veiligheid en constructie, maar zeker ook op het gebied van ontwerp en uitstraling. Daarom maakt CEPU Constructions aluminium traphekken met een zeer groot aantal ontwerp- en detailopties. De Syronorm-systeemprofielen, die wij zelf ontwikkeld hebben, maken bijna ieder ontwerp mogelijk. Van klassiek tot strak. Wij denken graag met u mee!
 
Kunnen wij u voorzien van advies of heeft u vragen over onze producten? Neem contact met ons op!
 
 
Trappenhuis spijlenhekken
Traphekken buiten
Fraaie traphekken met spijlen
Trap- en galerijhekken met spijlen
Traphekken met spijlen
Spijlenhekken en leuning
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Bestekteksten voor traphekken met spijlen kunt u per mail of telefoon bij ons opvragen. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024