Balkonhek met spijlen

De mooiste spijlenhekken door onze unieke vlakke vloeilas! Aan deze gladde las hecht minder vuil dan aan een gangbare lasnaad. Vloeilas is constructief gezien de sterkste bevestiging met een fraai uiterlijk.

Aluminium spijlenhekken

Spijlenhekken van Cepu zijn robuust en bijzonder krachtig. De balkonhekken met spijlen bestaan meestal uit ronde aluminium spijlen, maar de spijlen kunnen ook vierkant of rechthoekig zijn. De spijlen worden op een door de architect, aannemer of bewoner gewenste afstand van elkaar in het hekwerk geplaatst, uiteraard binnen de veiligheidsnormen en -voorschriften. Ook de vorm, breedte en uitstraling van de spijlhekken stemmen wij af op uw wensen.
 

Aluminium balkonhekken met vlakke vloeilas

Bijzonder aan onze aluminium balkonhekken is het feit dat wij onze spijlenhekken altijd lassen met een vlakke vloeilas. Dat is niet alleen constructief gezien de sterkste bevestiging, het zorgt eveneens voor een zeer strakke en moderne uitstraling. Door de vlakke vloeilas worden onze balkonhekken ook minder snel vies dan balkonhekken die op een andere manier gelast zijn.
 

Spijlenhek naar wens

Een spijlhek van CEPU Constructions is voorzien van de door ons zelf ontwikkelde Syronorm-systeemprofielen. Met deze flexibel inzetbare profielen bieden wij u vele verschillende opties als het gaat om bijvoorbeeld het ontwerp van balustrades en de details. Onze balkonhekken met spijlen worden voorzien van een poedercoating, waardoor deze verkrijgbaar zijn in iedere gewenste RAL-kleur.
 
Bovendien zorgt deze poedercoating ervoor dat onze constructies beschermd zijn tegen corrosie, slag- en slijtvast zijn en een lange levensduur hebben.
 

Veilige aluminium balkonhekken

Bij alle balustrades die CEPU Constructions ontwikkelt, staat veiligheid voorop. Wij beschikken zelf over een zandzakslingerproef-opstelling. Hiermee kunnen de hekwerken voortdurend getest worden. Zo voldoet u aan alle wettelijk verplichte veiligheidseisen en is de veiligheid van bewoners altijd gewaarborgd.
 
Heeft u na het lezen van deze informatie interesse in een spijlenhek van CEPU? Neem contact met ons op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden en wij u kunnen voorzien van een project-specifieke offerte.
 
 
Spijlenhekken in Haarlem
Spijlenhekken in Veghel
Renovatie spijlenhekken
Spijlen balkon- en galerijhekken
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Bestekteksten voor balkonhekken met spjilen kunt u per mail of telefoon bij ons opvragen. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024