Traphek met geperforeerde plaat

Een geperforeerd traphek van CEPU biedt optimale veiligheid, zowel binnen als buiten, door de zeer sterke constructie met een aluminium of stalen plaat.

Geperforeerd traphek

De grootte en de vorm van de perforaties kunt u, binnen de veiligheidsnormen die hiervoor staan, zelf bepalen. Wilt u een traphek plaatsen dat een geperforeerde aluminium plaat afwisselt met een dichte plaat? Of een patroon in de perforatie? Geen probleem voor CEPU Constructions. Wij bieden u een zeer breed pakket aan producten en diensten, waarmee we u altijd een traphek op maat en naar uw wensen kunnen bieden.
 

Traphek voor uw ontwerp

Ronde of rechte vormen, strak of klassiek, zwart of okergeel? Welke uitstraling uw geperforeerde traphekken ook dienen te hebben, bij CEPU denken we graag met u mee! Zo sluiten uw traphekken optimaal aan op de uitstraling van het nieuwbouw- of renovatieproject. Onze, zelf ontwikkelde, Syronorm-systeemprofielen bieden een zeer breed scala aan ontwerp- en detailopties. Deze unieke profielen maken bijna ieder ontwerp mogelijk.
 

Optimale veiligheid

Uiteraard denkt u bij een traphek niet alleen aan een mooi ontwerp, maar ook aan veiligheid. CEPU produceert en monteert traphekken volledig conform alle wettelijke veiligheidseisen. In onze werkplaats beschikken we over een eigen opstelling voor de zandzakslingerproef, waarmee wij al onze aluminium traphekken uitvoerig testen. Zo kunnen we eenieders veiligheid garanderen.
 

Minder belastend voor mens en milieu

Bent u op zoek naar een traphek dat mens en milieu zo min mogelijk belast? U bent bij CEPU aan het juiste adres! Wij maken gebruik van aluminium: een lichtgewicht materiaal, dat niet roest en duurzaam en onderhoudsarm is. Met het lage gewicht is transport minder belastend voor het milieu. Ook voor de monteurs is het werken met het lichte materiaal aluminium veel prettiger dan werken met zwaardere materialen, zoals staal.
 
Heeft u andere wensen? Neem contact met ons op. We bespreken graag de vele mogelijkheden met u!
 
 
95 zorgappartementen
Traphek geperforeerde plaat
Perfo traphek met leuning
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Bestekteksten voor balkonhekken met geperforeerde plaat kunt u per mail of telefoon bij ons opvragen. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024