Over CEPU

De kracht van innovatie

Cepu-Constructions-leverancier-aluminium-hekwerk-balustrades.jpg

CEPU Constructions is in 1992 opgericht. Onze jarenlange ervaring met aluminium, samen met een ruime kennis van het bouwproces, vormt de basis van ons succes. Hierdoor is innovatie een belangrijk onderdeel van CEPU Constructions geworden.

Innovatie 

In de afgelopen decennia bleef CEPU de markt steeds een stapje voor. Onze kennis en jarenlange ervaring, met zowel kleine als grote projecten, heeft er voor gezorgd dat wij continu bezig zijn met innovatie. Unieke, innovatieve producten en nieuwe bouw- en constructiemethoden worden door ons uitgebreid getest en tot in detail geanalyseerd. Op deze manier kunnen wij u nieuwe producten van een hoge, vertrouwde kwaliteit aanbieden. Ontdek bijvoorbeeld onze vloeilas methode die u terug ziet in al onze producten

Door de markt te analyseren en goed de wensen van onze opdrachtgevers in kaart te brengen zien wij welke ontwikkelingen wij in gang moeten zetten om voorop te blijven lopen in aluminium balustrades en andere constructies.

Erkend Leerbedrijf

CEPU leidt graag nieuwe krachten op, die in de toekomst werkzaam zullen zijn in de bouwbranche. Daarom heeft CEPU Constructions het certificaat 'Erkend Leerbedrijf' van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) ontvangen. 
 
Wilt u meer informatie over onze innovatieve producten? Neem gerust contact met ons op.
 
Bekijk onze producten
Bekijk onze referentieprojecten
 
 
 
 
Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2023