Balkonhekken plaatgesneden, met lamellen en glas in Arnhem

Balkonhekken-lamellen-Schuytgraaf-Arnhem-CEPU-Constructions.JPG
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
Klik om foto's te bekijken
Het winkelcentrum Schuytgraaf is in mei 2017 met een feestelijke opening opgeleverd. CEPU heeft de 64 woningen onder andere voorzien van plaatgesneden balkonhekken, lamellenhekken en glazen balkonhekken met een matte folie. In deze drie uitvoeringen heeft CEPU ook Franse balkonhekken geproduceerd. Door de afwisseling van de drie soorten balkonhekken ontstaat er een speels straatbeeld.
 
De plaatgesneden hekken hebben een ware state-of-the-art uitstraling! CEPU Constructions heeft deze speciaal ontwikkelt aan de hand van het ontwerp van Geesink Weusten Architecten.
 

Galerijhekken, leuningen en deurluifels

Het ontwerp van het plaatgesneden hekwerk komt op verschillende plaatsen in het ontwerp terug, zo ook in de galerijhekken. Hier is eveneens  een afwisseling gemaakt, er zijn namelijk ook galerijhekken met spijlen geleverd.
 
Met de montage van rechthoekige deurluifels met glasvulling, doorvalleuningen en trapleuningen maakte CEPU dit project compleet.  
 

Vlakke vloeilas 

CEPU Constructions last haar lamellenhekken altijd met een vlakke vloeilas. Deze gladde las heeft een strak uiterlijk en zorgt ervoor dat er minder vuil hecht aan het hekwerk. Samen met de poedercoating zorgt dit ervoor dat de balkonhekken een lange levensduur hebben en onderhoudsarm zijn.
 

Schuytgraaf

Het winkelcentrum Schuytgraaf is gelegen in de gelijknamige vinex-wijk Schuytgraaf in Arnhem. Met een oppervlakte van 6000 m2 is er ruimte voor winkels, horeca en diensten. Boven de winkels zijn de 64 sociale huurappartementen gevestigd. Het gaat om 44 driekamerappartementen en 20 eengezinswoningen.



Opdrachtgever

Veluwezoom Verkerk Bouw

Architect

Geesink Weusten Architecten

Locatie

Arnhem

Uitvoeringsperiode

2016-2017
Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2018